Neden Fenerbahçe Koleji ?

Türkiye’mizin en önemli spor kulüplerinden ve en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olan şanlı Fenerbahçe Spor Kulübü çatısı altında ve himayesindeki Okulumuz, kurumsal yapısı, eşsiz marka değeri ve bilinirliğinin yanı sıra Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda belirlenen çağdaş ve yenilikçi eğitim anlayışı ile uzman ve deneyimli bir eğitim kadrosuna sahiptir. Fenerbahçe Koleji, 2003 yılından itibaren anaokulundan 12. sınıfa kadar öğrencilerini sosyal ve akademik yönden geliştiren, onları sorumluluk sahibi, toplumsal hayata karşı duyarlı, yaparak-yaşayarak-araştırarak öğrenen, Türkçenin yanında en az bir yabancı dili iyi öğrenmiş, sportif becerileri ve güzel sanatlarda kabiliyeti ve beğenisi gelişmiş bireyler olarak yetiştiren öncü bir okuldur.