Spor Tesisleri

Öğrencilerimizin zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmak üzere spora son derece önem veren okulumuzda bir çok dalda profesyonel ve amatör düzeyde spor faaliyetlerinin yapılabileceği alanlar mevcuttur. Aynı zamanda Basketbol Federasyonuna bağlı olarak Kadın Basketbol Ligi maçları ile ikinci lig basketbol maçlarının da oynanabildiği yüksek standartlardaki kapalı spor salonumuzda tüm salon sporları yapılabilmektedir. Bina içerisinde ayrıca jimnastik salonu ile masa tenisi alanları mevcuttur.

Kapalı yüzme havuzumuzda yaz-kış yüzme derslerimiz devam etmektedir.
Açık spor alanlarımızda iki basketbol, bir voleybol ve bir tenis sahasının yanı sıra çok büyük ve özel çim sahamızda öğrencilerimiz yetenekleri ve ilgileri doğrultusunda tüm spor faaliyetlerini yapabilmekte, oyunlar oynayabilmektedir.