11A Sınıfı öğrencilerimiz ile biyoloji dersi kapsamında Acıbadem Üniversitesi laboratuvarları gezildi..

07-12-2018

11A Sınıfı öğrencilerimiz ile biyoloji dersi kapsamında Acıbadem Üniversitesi bünyesindeki tıp, biyoteknoloji ve sağlık bilimleri ile ilgili laboratuvarlar gezildi.

Gezide, sağlık alanında üniversite eğitimi hedefleyen öğrencilerimizin hangi dersleri nasıl ortamlarda alacaklarını, kendilerinde hangi becerilerin bulunması gerektiğini birebir görme fırsatı buldular. Ayrıca üniversite bünyesinde yapılan çalışmalar ve projeler de öğrenciler tarafından incelenerek geleceğe dair yeni bakış açıları kazanmaları sağlandı.