2017 Özgür Pencere Çocuk/Genç Kalem Öykü Yarışması'ndan Ödüller.

23-03-2017

2017 Özgür Pencere Çocuk/Genç Kalem Öykü Yarışması'ndan Ödüller

Ancak okuruyla yazarıyla kan dolaşımı gerçekleşir bir toplumda. Aksi takdirde damarlar tıkanır, amansız hastalıkların pençesine düşüverir toplum.

Türk edebiyatına harç, tuğla taşıyanlara, büyük bir gayretle onu geliştirenlere; yaşamın, sanatın taze gücü olan genç edebiyat emekçilerine Fenerbahçe Koleji’nde üç öğrenci daha katıldı ve 2017 Özgür Pencere Çocuk Öykü Yarışmasında genç öykücülerimiz yüzlerce öykü arasından, kalemlerini ve ifade gücünü öne çıkarmayı başardı.

500 civarında öykünün değerlendirildiği yarışmada 7. ve 8. sınıflar kategorisinde okulumuz 7/B sınıfı öğrencilerinden Deniz GÜNDÜZ “Karanlık Düşler” adlı öyküsüyle 2.lik; 5. - 6. sınıflar kategorisinde okulumuz 6/C sınıfı öğrencilerinden Aslı DENİZ “İstanbul’un İki Yüzü” adlı öyküsüyle Jüri Özel Ödülü, 6/C sınıfı öğrencilerinden Elifsu ATLI “İstanbul Hatırası” adlı öyküsüyle Dil Anlatım Ödülü kazandılar.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını dileriz.