7.sınıf öğrencilerimiz 27-28 Nisan tarihlerinde ITU Okullarının ev sahipliğini yaptığı JMUN Konferansına katıldılar..

29-04-2019

7. sınıf öğrencilerinden Naz Saka, Asya Su Karaibrahimoğlu, Kayra Atabek, Utku Üzar, Irmak Eriş, Ceren Naz Akcelep, Beril Balahan, Dide Nil Çorbacı, İdil Fındıkçıoğlu bu yıl 27-28 Nisan tarihlerinde ITU Okullarının ev sahipliğini yaptığı JMUN Konferansına katıldılar.

Bu yılın temasının “Sürdürülebilir gelecek” olduğu konferansta Tayland’ı başarıyla temsil eden öğrencilerimiz, iki gün süresince farklı okullardan öğrenciler ile iş birliği içerisinde fikir alışverişinde bulunup kimi zaman yeni bir fikir üreterek birlikte çözüm yolları geliştirdiler ve böylece dünya ülkelerini tanıma imkânı buldular.

Öğrencilerimizin katıldıkları komitelerdeki gösterdikleri çaba ve başarıları ile gurur duyuyoruz.