Atamızı aramızdan ayrılışının 81.yılında saygıyla andık..

10-11-2019

Atamızı aramızdan ayrılışının 81.yılında saygıyla andık.

Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 81. yıl dönümünde, okulumuzda düzenlenen törenle anıldı.

Konferans salonumuzda gerçekleştirilen anma törenine Yönetim Kurulu Başkanımız Turhan Şahin,Genel Müdürümüz Fatih Canpolat, okul yöneticilerimiz, öğretmen, öğrenci ve velilerimiz katıldı. Tören, saat 09.05’i gösterdiğinde çalan siren eşliğinde konferans salonumuzda öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.Yönetim Kurulu Başkanımız ve Genel Müdürümüzün günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalarının ardından öğrencilerimizin hazırladığı anma töreni sahnelendi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatının canlandırıldığı sahne büyük beğeni topladı.

Anaokulu öğrencilerimiz de kendi kampüslerinde tören düzenleyip bahçedeki Atatürk büstüne çiçek bıraktılar.