Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 80. yıl dönümünde okulumuzda düzenlenen törenle anıldı..

10-11-2018

Nihan Uçak Etkinlik ve Konferans Salonunda gerçekleştirilen anma törenine FB SK Yönetim Kurulu Üyeleri Turhan Şahin, Acar Sertaç Komsuoğlu ve Esra Nazlı Ercan’ın yanı sıra Genel Müdürümüz Adnan Ersan, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Turhan Şahin: Duygu dolu bir gün yaşadık.

Törende kısa bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Üyesi Turhan Şahin, “İnanın ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Çok duygulandım. Çok değerli yönetim kurulu arkadaşlarım, değerli genel müdürümüz ve Atamızın, Cumhuriyeti emanet ettiği sevgili gençler ve daima başöğretmeniniz olarak övüneceğiniz Atamızın sevgili öğretmenleri, ne mutlu ki bize böyle bir liderimiz sayesinde bu güzel vatan, güzel cumhuriyet bizlere emanet edilmiş. Biz, bu ülkenin cefakar, vefakar milletiyiz. Gerçekten duygu dolu bir gün yaşadık. Atamızı bizlere dolu dolu yaşattınız. Sizlere çok çok teşekkür ederim. Milyonlarca teşekkürler, sağ olun var olun.” dedi.

Törenin sonunda Yönetim Kurulu Üyeleri, törende görevli öğrencikeri tebrik ederek onlarla fotoğraf çektirdi.