“Çevrenin Genç Sözcüleri Programı” İstanbul koordinatör öğretmen toplantısı yapıldı..

21-09-2018

TÜRÇEV koordinatörlüğünde yürütülen “Çevrenin Genç Sözcüleri Programı”nın İstanbul Koordinatör Öğretmen Toplantısı, 15 Eylül 2018 Cumartesi günü İTÜ Geliştirme Vakfı Özel Beylerbeyi Ortaokulu'nda gerçekleşti.

Çevrenin Genç Sözcüleri Programı Ulusal Koordinatörü Sayın Prof. Dr. Çelik TARIMCI'nın başkanlığında yürütülen toplantıya 15 okuldan 26 koordinatör öğretmen katıldı. Okulumuz adına Kimya Öğretmeni Sevgi Elif Okur’un katıldığı toplantıda 2017-18 yılında yapılan çalışmaların makale yazımı, fotoğraf ve video kayıtları ile ilgili değerlendirmesi yapıldı.