FBK 7.Kariyer ve Meslek Tanıtım Günü etkinliği Fenerbahçe SK Genel Sekreteri Sayın Sevil Zeynep BECAN'ın konuk konuşmacı olarak katılımıyla gerçekleşti..

19-04-2019

Okulumuz tarafından bu yıl 7.si düzenlenen Kariyer ve Meslek Tanıtım Günü etkinliği Fenerbahçe SK Genel Sekreteri Sayın Sevil Zeynep BECAN'ın konuk konuşmacı olarak katılımıyla gerçekleşti.
7. Kariyer ve Meslek Tanıtım Günü etkinliği 8. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm öğrencilerimizin katımıyla Nihan Uçak Etkinlik ve Konferans Salonu'nda Sevil Zeynep BECAN'ın söyleşisi ile başladı. “Meslek Seçmenin Önemi ve Kariyer Planlama ” konusundaki sunumuyla öğrencilerimizle bir araya gelen Zeynep Sevil BECAN, meslek seçiminde nelerin önemli olduğu, meslek seçimi yaparken doğru kariyer planlaması yapabilmenin önemi, geleceğin meslekleri konusunda bilgi verdi. Kendi kariyerinden de örnekler veren Zeynep Sevil BECAN, öğrencilerden hayallerinin peşlerinden koşmalarını ve mutlu olacakları meslekleri belirlemelerini istedi.
Daha sonra seanslar halinde düzenlenen meslek tanıtım sunumlarına katılan öğrencilerimiz Tıp, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Gastronomi, Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Makina Mühendisliği, Pilotaj, Hukuk, Mimarlık, Siyaset Bilimi-Uluslararası İlişkiler, Psikoloji, İşletme-İktisat, İç Mimarlık, Radyo-Sinema-Tv ve Reklamcılık gibi meslek gruplarında alanında uzmanlar tarafından yapılan eğitimlere katılarak meslekleri tanıma fırsatı buldular.
FBK 7.Kariyer ve Meslek Tanıtım Gününe katılan tüm eğitmenler adına ÇYDD’ye bağış yapılarak eğitmenlere teşekkür sertifikası verildi.