FBK Giriş ve Bursluluk Sınavı Hakkında Bilgilendirme.

13-03-2015

FBK Giriş ve Bursluluk Sınavı Hakkında Bilgilendirme

Sayın Veli,

14 Mart 2015 Cumartesi günü saat 10:00'da yapılacak sınav ile ilgili bilgilendirmemiz aşağıdaki gibidir.

• 09.20'de tüm öğrenciler sınav salonlarına alınmaya başlanacaktır.Kampüs girişi Uslu Caddesi Yunus Sokak girişinden yapılacak olup öğrencilerin sınava gireceği salonlar okul bahçesinde bulunan panolarda alfabetik sıraya göre düzenlenmiştir.Öğrencinin sınav salon yerlerini belirten form (alfabetik sıraya göre) ektedir.
  • SINAV SALONLARI ve SINAV KODU İÇİN LÜTFEN  tıklayınız.
  • Sınav süresi 4.sınıflar için 70 dk, 5.sınıflar için 80 dk, 6.sınıflar için 90 dk , 7.sınıflar 100 dk'dır. İlk 30 dk içinde hiç bir öğrenci sınav salonunu terk edemeyecektir. Öğrencilerin sınava gelirken gerekli kırtasiye malzemeleri ile birlikte gelmeleri rica olunur.
  • Öğrencilerimizin sınava girerken nüfus cüzdanını yanında bulundurması ve ibraz etmesi zorunludur. Nufüs cüzdanında fotoğraf bulunmayan öğrencilerin yanında vesikalık fotoğraf getirmesini rica ederiz.Nüfus cüzdanını ve vesikalık fotoğrafı ibraz etmeyen öğrenciler sınava alınmayacaktır.
  • Sınav salonuna alınan öğrencilerin velileri okul bahçesinde bekleyemeyecek olup veliler Fenerbahçe Koleji Konferans Salonuna alınacaktır.09:30'dan itibaren velilere rehber öğretmenlerimiz ve akademik bölüm başkanlarımız tarafından okulumuz ve sınav ile ilgili bilgilendirme sunumu yapılacaktır. Tüm velilerin öğrencileri teslim ettikten sonra konferans salonuna geçmeleri önemle rica olunur. Veliler sunum sonrasında kantin ve çim saha bölümüne geçebilirler.
Fenerbahçe Koleji, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diler.

Saygılarımızla,