Fenerbahçe Koleji öğrencileri geleneği bozmadı..

31-08-2018

Fenerbahçe Koleji öğrencileri geleneği bozmadı.

TYT-AYT sınavları ile 2 milyon 381 bin 412 kişi adayın üniversite için yarıştığı 2018 YKS'nin yerleştirme sonuçları açıklandı.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında sayısal,sosyal,eşit ağırlık ve yabancı dil bölümlerinden 44 öğrencisini mezun eden Fenerbahçe Koleji Anadolu Lisesi sırasıyla Boğaziçi Üniversitesi, ODTÜ (Ortadoğu Teknik Üniversitesi), İstanbul Üniversitesi, İTÜ (İstanbul Teknik Üniversitesi), Dokuz Eylül Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Afyon Karahisar Üniversitesi, Medeniyet Üniversitesi gibi devlet üniversitelerinin yanı sıra yurt dışı üniversiteleri ile birçok vakıf üniversitesinin de burslu bölümlerine öğrencilerini yerleştirdi.

Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eder, başarılarının yüksek öğrenim hayatlarında da devam etmesini dileriz.