İlkokul ve ortaokul öğrencilerimiz dünyanın en büyük yaratıcılık ve problem çözme yarışması olan Destination Imagination Türkiye Turnuvalarına katıldı..

25-02-2019

DiTurk-Hayalgücüne Yolculuk Derneği tarafından düzenlenen "Yenilikçilik ve Problem Çözme Etkinliği" Türkiye'den 700 okul, 440 takım ve 3000 öğrencinin katılımıyla 21-24 Şubat 2019 tarihlerinde Kuşadası Efes Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

İngilizce Öğretmenlerimiz Jaklin Dikici ve Ayşe Karabekir rehberliğinde ilkokul ve ortaokul kademelerinden birer takımla katıldığımız turnuvada öğrencilerimiz renkli ve yaratıcı sunumlarıyla okulumuzu başarı ile temsil ederek edindikleri dostluklar ve deneyimle İstanbul’a geri döndüler.