IV. Geleneksel Anaokulu İngilizce Freezone etkinliği 5 yaş grubu öğrencilerimiz ve velilerinin katılımıyla gerçekleştirildi..

08-01-2019

IV. Geleneksel Anaokulu İngilizce Freezone Etkinliği 8 Ocak 2019 tarihinde okulumuz Nihan Uçak Konferans Salonu’nda 5 yaş grubu öğrencilerimiz ve velilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.  Freezone etkinliği Yabancı Diller Bölümü tarafından, öğrencileri toplum karşısında İngilizce konuşmaya teşvik etmek amacıyla düzenlenen bir konuşma etkinliğidir. Bu özel günde Anaokulu öğrencilerimiz sahnede göz kamaştırdılar ve yeni yıl dileklerini özgüvenle sahnede İngilizce olarak velilerine sundular.