Minik Bilim Kahramanları Fenerbahçe Koleji'nde Buluşuyor.

06-12-2016

Minik Bilim Kahramanları Fenerbahçe Koleji'nde Buluşuyor

"hayvanların çılgın dünyası/ CREATURE CRAZE" temalı Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor / FIRST® LEGO® League Junior (FLL® Jr.) Ocak ayı 2.İstanbul Fuarı Fenerbahçe Koleji'nde gerçekleşiyor.

Fenerbahçe Koleji 2016-2017 Sezonu Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor / FIRST® LEGO® League Junior (FLL® Jr.) Ocak ayı 2.İstanbul Fuarına bu sene ev sahipliği yapıyor. Bu etkinlik ile 6-10 yaş arası çocuklarımıza  küçük yaşta bilimi sevdirmek, araştırma ve proje üretmeye teşvik ederek onların iletişim becerilerini geliştirmek amaçlanıyor. Bilim  Kahramanları Derneğinin düzenlediği bu fuarın yeni sezonunda minik bilim kahramanlarımız toplumsal sorunlara çözüm ararken Hayvanların Çılgın Dünyası teması ile çalışmalarını sergileyecekler.

Okulumuzda 15 Ocak 2017 Pazar günü düzenlenecek olan bu fuarda  FIRST® LEGO® League Junior takımları:

• Bal arısı ile aynı habitatta yaşayan bir hayvan seçecek.
  • Seçtikleri hayvanı ve bu hayvanın yaşadığı habitatı öğrenecek.
  • Öğrendiklerini  LEGO® modeli ve “Anlat Bana” posterleri ile gösterecek.

Bu çalışmaya gösterdikleri emek, yaratıcılık becerileri ve duyarlılıklarından dolayı tüm minik bilim kahramanlarımızı şimdiden kutlarız.

Bu fuara tüm öğrencilerimiz, velilerimiz  ve eğitimcilerimiz davetlidir.