MUN kulübü öğrencilerimiz 09-12 06.2019 tarihleri arasında İstanbul Erkek Lisesinde düzenlenen MUN Konferansına katıldı..

13-06-2019

Anadolu Lisesi hazırlık ,9. ve 10.sınıflardan oluşan MUN kulübü öğrencileri 09-12 06.2019 tarihleri arasında İstanbul Erkek Lisesinde düzenlenen MUN Konferansına katıldı. Öğrencilerimiz MUN kulübümüzde planlandığı ve hazırlık çalışmalarında yapıldığı gibi dünyanın farklı ülkelerinden delegeler kimliğinde sorunlarını dile getirdiler. Genel olarak öğrendikleri lisanı akıcı bir şekilde akademik düzey ve içeriklerle kullanabilme, sunabilme, tartışma yeteneklerini geliştirmeleri ve bu ülkelerin kültürünü öğrenmeleri bakımından oldukça yararlı bir etkinlik olan gezide öğrencilerimiz yeni kavram ve sözcükler öğrenme fırsatı buldular. Ayrıca Türkiye ‘ de farklı şehirlerdeki okullardan gelen öğrencilerle iletişim kurma, paylaşım yapabilme olanağı buldular. Grup olarak hem akademik açıdan yararlı ve hem de keyifli vakit geçirmelerini sağlayan bu tecrübeyi fotoğraflar çekerek kalıcı kıldılar.