Öğrencilerimiz Enka Okulları Ortaokullar Arası Münazara Yarışması’nda yarıştılar..

13-05-2019

Öğrencilerimiz, 11 ve 12 Mayıs 2019 Tarihlerinde İstinye Enka Okulları ve Argüman Fabrikası tarafından düzenlenen Ortaokullar Arası Münazara Yarışmasına katıldılar. 5. sınıf öğrencilerimiz Gülin GÜRBÜZ, Mustafa İrday KESKİN, Arda Hakkı AKYOL, 6.sınıf öğrencimiz Meltem Naz CABACI, 7. sınıf öğrencilerimiz Kayra ATABEK ve Metinhan KAYA’dan oluşan münazara takımlarımız, bir açık bir de kapalı maç kazanarak ilk deneyimlerini sonuçlandırdılar. Bir üst tura çıkamasalar da öğrencilerimiz, profesyonel münazara eğitimcilerinden aldıkları eğitim ve dönütlerle, çeşitli okullardan takımlarla yaptıkları karşılaşmalarla deneyim kazandılar.