Öğrencilerimiz UNICEF - Hayaller Sınırsızdır Aksiyonu'na katıldı..

11-10-2019

Öğrencilerimiz UNICEF - Hayaller Sınırsızdır Aksiyonu'na katıldı.

Okulumuz Almanca bölümü Almanya UNICEF Bürosu ile beraber çalışarak ortaokul öğrencilerimizle UNICEF – Aktion: Träume sind grenzenlos (Hayaller Sınırsızdır Aksiyonu) projesi yaptılar.

11 Ekim 2019 tarihinde okulumuzun bahçesi ve koridorlarında gerçekleştirilen proje ile öğrencilerimiz çocuk gözüyle tüm dünya çocukları için hayallerini ve dileklerini Almanca olarak dile getirdi. Projenin fotoğrafları hem UNICEF’in kendi sayfasında paylaşılacak hem de arzu eden her veli-öğrenci kendi sosyal medya hesaplarında UNICEF’i #träumesindgrenzenlos etiketi ile etiketleyerek paylaşım yapabilecek.

Siz de paylaşım yaparak bu sayede çocukların dileklerini daha büyük kitlelere ulaştırmasına yardımcı olabilirsiniz.