Öğrencimiz Barış Mörek , Türkiye 24. Zeka Oyunları Yarışması eleme sınavını birincilik derecesi ile geçti..

19-03-2019

Türkiye Zeka Vakfı tarafından, 1996 yılından beri Milli Eğitim Bakanlığı, ODTÜ ve TÜBİTAK’ın da katkılarıyla düzenlenmekte olan Türkiye Zeka Oyunları Yarışması, her yıl, her yaştan, her kesimden, düşünen ve sorgulayan bireyleri bir araya getirmeyi amaçlıyor.
Öğrencimiz Barış Mörek ,14 Ocak-26 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen eleme sınavında "9 Yaş Çocuklar" kategorisinde tüm sorulara doğru cevap vererek yarışmaya katılan 499 adayı geride bıraktı ve eleme sınavını birincilik ile geçti.
Öğrencimize, 22 Mart 2019 tarihindeki yarı final ve 21 Nisan 2019 tarihinde ODTÜ'de gerçekleşecek olan final sınavında başarılar diliyoruz.