Öğretmenlerimiz ara tatili hizmet içi eğitimler, planlama ve değerlendirme toplantılarıyla değerlendirdi..

23-11-2019

Fenerbahçe Koleji öğretmenleri ara tatili hizmet içi eğitimler, planlama ve değerlendirme toplantılarıyla değerlendirdi.

Ara tatil hizmet içi eğitim programlarına Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Fatih Canpolat liderliğinde "Çalışan Bağlılığı Anketi” sonuçlarının değerlendirildiği toplantıyla başlayan akademik ve idari kadro, eğitimlere akademisyenlerle devam etti.

Anaokulu öğretmenleri Marmara Üniversitesi , Atatürk Eğitim Fakültesi , Temel Eğitim Bölümü Öğr. üyesi Doç Dr. Özgül Polat ile Ağustos ayında başladıkları program geliştirme çalışmalarını sürdürdü.

İlkokul,Ortaokul ve Lise öğretmenleri ise Yıldız Teknik Üniversitesi , Eğitim Fakültesi , Eğitim Programları ve Öğretim Bölümü Öğr. üyesi Doç Dr.Bülent Alcı ile "Aktif Öğrenme Yöntem ve Teknikleri" üzerinde çalıştı.