Okulumuz tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Sabahattin Ali Liseler Arası Öykü Yazma Yarışması ” nın ödül töreni gerçekleşti..

26-04-2019

Düşünen, araştıran, soran gençlerin yaratıcılıklarını ve yeteneklerini, dünyanın en güçlü iletişim aracı kalem ile açığa çıkartmak ve edebiyatın genç yeteneklerinin filizlenmesine olanak sağlamak amacıyla düzenlenen Sabahattin Ali Öykü Yazma Yarışması'nın bu yıl ikincisi okulumuzda gerçekleşti. Yapı Kredi Yayınları’nın desteğiyle Akademisyen Yazar Sevengül Sönmez, Yazar Özge Şahin ve Yalçın Armağan’ın jüri üyeliğini yaptığı yarışmaya İstanbul’dan lise düzeyindeki okulların katılım sağladı.

Yazarın kızı Filiz Ali tarafından Sabahattin Ali isminin kullanılmasının yalnız Fenerbahçe Koleji’ne izin verildiği Sabahattin Ali Öykü Yazma Yarışmasında dereceye giren öyküler tablet bilgisayar ve Sabahattin Ali Bütün Eserleri YKY Özel Basım ile ödüllendirildi.

Dereceye giren öyküler:

Kargalı Köyün Mahkûmu

Emre İstanbullu

Bahçelievler Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Tüm katılımcı okullara teşekkür ederiz.