Ortaokul öğrencilerimiz “DAS Kamp 2019’a” katıldı..

21-06-2019

Ortaokul öğrencilerimiz  “DAS Kamp 2019’a” katıldı.

Ortaokul öğrencilerimiz coşku dolu “DAS Kamp 2019’a” katıldı.

15 Haziran – 20 Haziran 2019 tarihleri arasında DAS Akademie tarafından İzmir Gümüldür’ de düzenlenen DAS Kamp 2019’a 22 ortaokul öğrencimiz ile katıldık. Kamp boyunca öğrencilerimiz tüm yıl Almanca derslerinde öğrendiklerini pratiğe dökebilme şansı yakalarken kampta sadece Almanca konuşarak iletişim kurmakla kalmadılar ve bunun yanı sıra çok eğlenceli aktiviteler ve oyunlar oynarken de Almanca konuştukar ve farklı okullardan gelen öğrencilerle de sıkı bir dostluk kurdular.

DAS Akademie Bodyleri ile birlikte kamp boyunca çeşitli sorumlulukları yerine getiren öğrencilerimiz, katıldıkları dersler, aktiviteler ve çeşitli sorumlulukları yerine getirdiklerinde öğretmenler ve bodyleri tarafından değerlendirilerek günlük puan tablolarına puanlar eklediler. Kampın sonunda Öğrencimiz Berke Zafer Akgün 284 puan ile birinci oldu ve önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek olan kampa % 50 indirim kazandı. Kampın sonunda tüm öğrencilerimiz 12 saatlik Almanca dersine ve kampa katılım sertifikası aldı.