Özel sporcular okullararası yarışlarında öğrencimiz Mehmet Can HACILAR, İstanbul 2.si oldu..

09-01-2019

Gençlik ve Spor Bakanlığı İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2018-2019 Okul Sporları İl Tertip Komitesince düzenlenen özel sporcular okullararası yarışlarında öğrencimiz Mehmet Can HACILAR, İstanbul 2.si oldu.

8 Ocak 2019 tarihinde Tozkoparan Spor Salonunda gerçekleşen müsabakalarda öğrencimiz Mehmet Can HACILAR, masa tenisi branşı yıldızlar kategorisinde İstanbul 2.si olarak 12-14 Nisan 2019 tarihlerinde Samsun'da yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazandı.

Öğrencimizi tebrik ediyor, kendisine Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyoruz.