Sınıf öğretmenlerimiz Bilişim Garaj 'dan kodlama eğitimi aldılar.

08-09-2019

Sınıf öğretmenlerimiz Bilişim Garaj 'dan kodlama eğitimi aldılar
Bilgi bilişime, bilişim geleceğe dönüşürken Fenerbahçe Koleji öğrencilerine bilişim ve üretim alanında farkındalık-bilgi ve tasarım becerilerini kazandırma yolunda sağlam ve güvenilir adımlar atmaya devam ediyor.

Bu konuda 2018 Eylül'ünden bu yana "bilişimle üretim" eğitimleri veren ülkemizin en büyük, dünyanın sayılı eğitim platformlarından biri olan Bilişim Garaj'ı kendisine çözüm ortağı olarak seçen Fenerbahçe Koleji 'nin 1. ve 2. sınıf öğretmenleri 23 Ağustos 2019 tarihinde bir kez daha Bilişim Garaj Galata Ofisi'nde tam günlük eğitimdeydi.

Sistematik bilginin merakla desteklendiği ve algoritmik düşünme sarmalı ile bütünleştiği eğitim ortamına ait son gelişmeleri deneyimleyen öğretmenlerimiz deneyimlerini öğrencilere aktarmak için heyecanla yeni eğitim yılını başlamasını bekliyor.