TEOG Lise Yerleştirme Takvimi Hakkında.

09-06-2014

TEOG Lise Yerleştirme Takvimi Hakkında

Sayın Velimiz,

Milli Eğitim Bakanlığı Merkezi Ortak Sınavlar Yerleştirme takvimi açıkladı.Yapılan ilk açıklamaya göre ,TEOG sınavlarının puanları 11 Haziran 2014 tarihinde belli olacaktır.16-20 Haziran 2014 tarihleri arasında sınav sonuçlarına itiraz edilebilecek olup okul kontenjanları 4 Temmuz 2014 tarihinde açıklanacaktır.

Takvimde, 7 Temmuz'da 8. sınıf yerleştirmeye esas puanları açıklanarak 31 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında da tercihler gerçekleştirilecektir.Tercih döneminde okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimi Sn. Halime PELENKOĞLU'ndan randevu almanız gerekmektedir.

Tercih sonuçları ise 22 Ağustos 2014 Cuma günü açıklanacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tarihler konusunda yapılacak herhangi bir değişiklik olması durumunda sizlere bilgi verilecektir.

Bilgilerinize,

Saygılarımızla,