Tim und Tina etkinliği okulumuzda.

15-02-2019

Tim und Tina etkinliği okulumuzda

4. Sınıf öğrencilerimizin Almanca Derslerinde kullandıkları ders kitaplarına yönelik, Era dil tarafından okulumuzda düzenlenen “ Tim und Tina İstasyon” etkinliği gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz Almanca derslerinde işledikleri konular, öğrendikleri kelimeler ve cümle kalıplarını etkin bir şekilde kullanarak eğlenceli bir istasyon çalışmasına gruplar halinde katıldılar.

4. Sınıf öğrencilerimiz Almancayı sadece ders içerisinde değil, aynı zamanda Alman Kültürünü tanıyarak ve Almancayı aktif olarak kullandılar. Öğrencilerimiz Era Dil tarafından Tim und Tina kitap içeriğine uygun bir şekilde tasarlamış olan istasyon görevlerini gerekli ipuçları ile verilen görevleri gruplar halinde tamamladılar.

Öğrencilerimiz hem Almancayı ektin bir şekilde kullanmayı, hem de grup halinde hareket etmeyi, birlikte sorun çözmeyi eğlenceli bir şekilde benimsediler.