Trakya Üniversitesi ve Lüleburgaz Belediyesi işbirliği ile 22 Mart Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim yarışmasında öğrencimiz Okyanus Liber Fındıkçıoğlu yaptığı resim ile 2.lik ödülüne layık görüldü..

25-03-2019

Trakya Üniversitesi ve Lüleburgaz Belediyesi işbirliği ile 22 Mart Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında "Geleceğimiz Kurumasın" temasıyla düzenlenen resim yarışmasında ilkokul öğrencimiz Okyanus Liber Fındıkçıoğlu yaptığı resim ile 2.lik ödülüne layık görüldü. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.